Selecteer een pagina

TRAININGEN

PERFECT BALANCE PT

Bij Perfect Balance PT ligt de nadruk op persoonlijk en word de nadruk gelegd op een correcte houding. Er word gekeken naar jouw eventuele zwakke punten, jouw kwaliteiten en wat de persoonlijke doelstellingen zijn. Hier word een persoonlijk trainingsplan op afgestemd.

personal training

Het behalen van jouw persoonlijke doelen zoals afvallen, ontstressen, sterker worden en je fitter voelen valt en staat met een professionele en persoonlijke begeleiding. Ik leer jou correct te bewegen om vanuit een goede basis effectief te kunnen werken naar jouw doelen. Kortom doelgericht, effectief en leerzaam!

kettlebell training

Mobiliteit, kracht, conditie en stabiliteit. Alles komt samen in het trainen met kettlebells. Eerst word de basis aangeleerd en de mobiliteit verbeterd. Eenmaal ingewerkt kunnen de oefeningen eventueel complexer gemaakt worden. Het ligt je of het ligt je niet maar je kan het zeker leren. Ikzelf ben om en heb me daarom gespecialiseerd in deze oefenvorm!

fit boxing

Box je fit! De beste cardio en de snelste manier om af te vallen, in vorm te komen en conditie op te bouwen. Meestal is krachttraining inbegrepen in de warmup. Meer weerbaarheid, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Alleen of samen met een maatje. Lets go!

duo training

Als je wilt trainen met een personal trainer maar het te prijzig vind, kan je er voor kiezen om je personal trainer te delen. Zo deel je de kosten en kan je elkaar motiveren! Samen leren effectief te trainen om sterker en fitter te worden. Win/win!

small group

3 tot 5 personen

Circuit-training waarbij kracht en uithoudingsvermogen worden getraind. Een uitstekende gezellige en altijd leerzame manier om samen met je vrienden, familie of collega’s sterker en strakker te worden! Goed voor teambuilding.

bootcamp

Lekker in de buitenlucht een pittige workout doen waarbij getraind word voor mobiliteit, kracht, conditie en stabiliteitDoor het teamverband sport iedereen intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.